ТЕЛЕФОН НА КЛИЕНТА
0700 800 30

Меню
Меню
  • Начало
  • ПРАВИЛА ЗА ПРОВЕЖДАНЕ НА ПРОМОЦИЯ „Черен петък в КРЕЗ 2022“

ПРАВИЛА ЗА ПРОВЕЖДАНЕ НА ПРОМОЦИЯ „Черен петък в КРЕЗ 2022“

ПРАВИЛА ЗА ПРОВЕЖДАНЕ НА ПРОМОЦИЯ „Черен петък в КРЕЗ 2022“

 1.ОРГАНИЗАТОР НА ПРОМОЦИЯТА

Организатор на промоцията „КРЕЗ България” ЕООД, ЕИК 204174413, със седалище и адрес на управление гр. Пазарджик, ул.”Стоян Ангелов - Строймаркет КРЕЗ”. Участниците в Промоцията приемат да спазват условията и разпоредбите на изложените официални правила на Промоцията. Официалните Правила са изготвени и публично оповестени в съответствие с изискванията на приложимия български закон. Организаторът на Промоцията си запазва правото да допълва или променя Официалните Правила като промените влизат в сила само след предварителното им оповестяване.

Информация за промоцията може да се получи на:
на телефон 0700 800 30, на имейл [email protected] или на Интернет страницата на КРЕЗ – ww.krez.bg

2.ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ НА ПРОМОЦИЯТА

Промоцията започва на 17.11.2022 г. от 00:00 часа и продължава до 27.11.2022 г. включително до 23:59:59 часа.

3.ТЕРИТОРИАЛЕН ОБХВАТ НА ПРОМОЦИЯТА

Промоцията се провежда в онлайн магазин www.krez.bg, Хипермаркет КРЕЗ и Строймаркет КРЕЗ.

4.УСЛОВИЯ И МЕХАНИЗЪМ НА ПРОМОЦИЯТА

  1. През периода на Промоцията, всички потребители могат да се възползват от намаления на определена селекция продукти, които са обозначени със специален етикет във физическите магазини и обособени в отделна страница в онлайн магазина на krez.bg, също отличени със специален етикет.
  2. Промоциите са валидни до изчерпване на количествата на продуктите.
  3. Отстъпките от тази Промоция не могат да бъдат комбинирани с други промоционални предложения на Организатора, с отстъпки от клубни карти или други ваучери.
  4. Отстъпките от тази промоция не трупат бонус точки в бонус карта КРЕЗ.
  5. По време на промоцията потребителите могат да се възползват от услугата „Безплатен транспорт“ по условията за безплатен транспорт в КРЕЗ.
  6. В периода на промоцията клиентът може да закупи желаните от него продукти и на лизинг, по всеки стандартен план за лизинг, предлаган от партньорите на КРЕЗ - TBI Bank, Банка DSK  и БНП Париба.
  7. В периода на промоцията клиентите няма да могат да се възползват от преференциалните условия за лизинг с 0% оскъпяване за промоционалните продукти на Черен петък.

5.УЧАСТИЕ В ПРОМОЦИЯТА (КОЙ МОЖЕ ДА УЧАСТВА)

Право на участие имат всички лица, за които са налице условията по т.IV на настоящите правила.

6.ПРЕКРАТЯВАНЕ НА ПРОМОЦИЯТА

Организаторът има неотменимото право да променя правилата на промоцията, както и да прекрати промоцията по всяко време, обявявайки това в съответствие с т.I, в случай че настъпят материални злоупотреби, нарушаване на правилата или форсмажорни обстоятелства. В тези случаи на участниците не се дължи компенсация и не се допуска връщане на пари за закупени продукти.  

7.СЪДЕБНИ СПОРОВЕ

Всеки потенциален съдебен спор между Организатора на промоцията и участниците в същата се решава по взаимна договорка; при невъзможност за постигане на такава, спорът се решава от компетентните съдилища в Република България.

Официалните Правила са публикувани на 15.11.2022 г. на www.krez.bg  

 

 

Сравнение на продукти

Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“. Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки