ТЕЛЕФОН НА КЛИЕНТА
0700 800 30

Меню
Меню
  • Начало
  • Съвместна кампания Хипермаркет КРЕЗ и Техномаркет Пазарджик

Съвместна кампания Хипермаркет КРЕЗ и Техномаркет Пазарджик

ОФИЦИАЛНИ ПРАВИЛА съвместна кампания

Хипермаркет КРЕЗ и Техномаркет Пазарджик

Валидност на кампанията: от 0:00 часа на 01.08.2023 г. до 0:00 часа на 01.10.2023 г.

1. Организатор на кампанията

            1.1. Кампанията се провежда съвместно между от КРЕЗ България ЕООД със седалище гр. Пазарджик, ул. „Стоян Ангелов“ и Техномаркет България ЕАД със седалище гр. София, ул. "Профб Цветан Лазаров" 152.

            1.2. С участието си в тази Кампания участникът заявява, че е запознат с настоящите Официални правила, приема ги и се съгласява да ги спазва.

            1.3. Официалните правила се публикуват на сайта на www.krez.bg  и на www.technomarket.bg за целия период на кампанията и три дни преди нейното начало.

2. Период и Право на участие

            2.1. Кампанията се провежда в периода от 0:00 часа на 01.08.2023 г. до 0:00 часа на 01.10.2023 г.

            2.2. Кампанията се организира и провежда на територията на Република България.

            2.3. Кампанията се провежда в Хипермаркет КРЕЗ - търговски обект с местоположение гр. Пазарджик, обл. Пазарджик, ул.Христо Касапвелев 1 и Техномаркет Пазарджик - търговски обект с местоположение гр. Пазарджик, обл. Пазарджик, ул.Христо Касабвелев 8

            2.4. Право на участие в кампания има всяко дееспособно физическо лице, което участва съгласно механизма за участие, притежава активна бонус карта КРЕЗ, лоялна карта Техномаркет, талон/флаер, получен при пазаруване в един от двата обекта и е приело настоящите Правила.

3. Организационни правила на кампанията

           3.1. Отстъпките и обявените промоционални условия не важат за поръчки, направени извън периода на Промоцията или доплащания по тях.

           3.2. Отстъпките и обявените промоционални условия не важат за разпродажбени стоки.

           3.3. Отстъпките и обявените промоционални условия не можат да бъде комбинирана с други промоционални предложения на Организаторите, с отстъпки от клубни карти или ваучери.

           3.4. Отстъпките и обявените промоционални условия не трупат бонус точки в бонус карта КРЕЗ.

           3.5. Отстъпките и обявените промоционални условия не са с натрупване и не се комбинират с други промоции по артикулите. В такъв случай клиентът получава най-добрата за него цена.

           3.6. Отстъпките и обявените промоционални условия не важат за поръчки в онлайн магазините на Организаторите.

4. Дефиниции

          4.1. „Редовна цена“ е ненамалената цена на продукта. Това е цената, на която се продава даден продукт през времето, когато за него не е обявено ценово намаление. Когато даден продукт е с ценово намаление (в Промоция), то редовната цена на продукта е задраскана и/или обявена като „стара цена“.

          4.2. „Намалена цена“ или “промо цена” е цена, формирана чрез отстъпка от редовната цена на артикула, по повод на промоционална акция на Организаторите и не включва отстъпки с клубни карти или други ваучери. В този случай през периода на Промоцията клиентите на Хипермаркет КРЕЗ, използващи “Бонус карта КРЕЗ”, няма да натрупват бонус точки.

          4.3. Покупки от Хипермаркет КРЕЗ са покупки, закупени от физическия магазин на Организатора - Хипермаркет КРЕЗ, намиращ се на адрес: град Пазарджик, ул. Христо Касапвелев 1

          4.4. Покупки от Техномаркет Пазарджик са покупки, закупени от физическия магазин на Организатора - Техномаркет, намиращ се на адрес: град Пазарджик, ул. Христо Касапвелев 8

5. Участващи продукти

         5.1. Участващите продукти са всички стоки, предлагани от Организаторите в магазините, посочени в  т. 2.3. В кампанията не участват продуктите посочени в т. 3 .

6. Описание на кампанията и механизъм на провеждане

         6.1. Първа част на промоцията:

              6.1.1. При пазаруване и получаване на касов бон, независимо от неговата стойност, клиентите на Хипермаркет КРЕЗ получават талон за отстъпка от 4% при пазаруване в Техномаркет Пазарджик.

              6.1.2. Отстъпката са начислява на касите в Техномаркет Пазарджик при представяне на получения в Хипермаркет КРЕЗ талон за кампанията или при представяне на БОНУС карта КРЕЗ.

         6.2. Втора част на промоцията:

              6.2.1. При пазаруване и получаване на касов бон, независимо от неговата стойност, клиентите на Техномаркет Пазарджик получават талон за отстъпка от 8% при пазаруване в Хипермаркет КРЕЗ.

              6.2.2. Отстъпката са начислява на касите в Хипермаркет КРЕЗ при представяне на получения в Техномаркет Пазарджик талон за кампанията или при представяне на Лоялна карта Техномаркет.

         6.3. Отстъпките важат само за налични на склад продукти или такива, които са с мострена наличност и могат да бъдат заявени за поръчка.

7. Стока на лизинг

         7.1. В периода на кампанията клиентът не може едновременно да се възползва от отстъпката по кампанията и да закупи желаните от него продукти и на лизинг, по всеки стандартен план за лизинг, предлаган от партньорите на КРЕЗ - DSK Bank, TBI Bank и БНП Париба

Сравнение на продукти

Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“. Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки