ТЕЛЕФОН НА КЛИЕНТА
0700 800 30

Меню
Меню

За КРЕЗ

КРЕЗ е верига от магазини за строителството и дома в Пазарджик. Основана през 2002 г., КРЕЗ бързо се превръща в народна търговска компания, която се отличава с постоянно ниски цени, приятна атмосфера на пазаруване, разнообразие от качествени стоки и компетентно обслужване.

За разлика от останалите магазини от този тип, ние държим на обслужването и персоналното внимание. Именно затова в нашите магазини работят повече от 70 консултанти, които са подбрани специалисти в различни области и с радост ще обърнат внимание на всеки зададен въпрос.

Магазините на КРЕЗ притежават изключително богат асортимент от стоки за любители, професионалисти, домакини, дори и за децата, което превръща семейното пазаруване при нас в удоволствие и развлечение. 

Обект на философията на КРЕЗ не са маркетинговите хитрини, нито ударните промоционални трикове, които често се срещат при западните ни колеги. Наш приоритет са балансираните цени и наличности, богатият асортимент и приятната среда на пазаруване. Именно тази стратегия и добре шлифованият модел на работа стоят зад успеха на магазини КРЕЗ и са повод за доволните лица на нашите приятели - клиентите.

Началото на нашата история бе поставено със Строймаркет КРЕЗ - първият представител на веригата. Магазинът е специализиран в продажбата на професионални инструменти, строителни материали и още хиляди прецизно селектирани продукти за любители и професионалисти. Няколко години по-късно започна изграждането на най-големия търговски комплекс в централна България - Хипермаркет КРЕЗ.

Като истински търговски център Хипермаркет КРЕЗ разполага с ресторант със 100 места, кафе-сладкарница, закрит стрелбищен комплекс, оръжеен магазин, риболовен магазин и автомивка.

Днес КРЕЗ притежава два хипермаркета с обща търговска площ от 15 000 m2, обслужвани от 250 човека персонал. Подържайки мотото "Всичко от едно място" номенклатурата на КРЕЗ надхвърля 100 000 продукта, които обхващат всички нужди на домакинството, строителството, обзавеждането, занаятчийството и още много професии и интереси. 

Под търговската зала на Хипермаркет КРЕЗ, на площ от 940 m2 е изграден най-модерният стрелбищен комплекс в страната - KREZ Armory. Компетентно конструиран и отговарящ на всички стандарти за качество и безопасност. 

За любителите на водните спортове е изграден най-големия Риболовен магазин в града - KREZ Fishing, заемащ площ от 150 m2 и зареден с десетки хиляди продукти и аксесоари за риболов и водни спортове.

През последните години КРЕЗ цялостно разшири сферата на своята дейност и изгради собствен логистичен център и шоурум на продукти от собствен внос и производство. Повече за новия Логистичен център на КРЕЗ може да прочетете тук.

Сравнение на продукти

Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“. Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки