ТЕЛЕФОН НА КЛИЕНТА
0700 800 30

Меню
Меню

Бонус карта

Бонус карта КРЕЗ

КАКВО Е БОНУС КАРТА КРЕЗ CLUB?

Бонус карта КРЕЗ CLUB е специално създадена в компактен размер, за да я закачите на ключовете си, без да Ви пречи. Тя е предназначена за Вас, нашите ежедневни клиенти. Фирмите не могат да притежават Бонус карта.

Идеята на Бонус карта КРЕЗ е нашата компания да направи част от себе си своите лоялни клиенти и като награда да им подари 1% от всеки лев, който оставят в нашите магазини. Това е точно 1 стотинка подарък!

ЕДНА СТОТИНКА ПОДАРЪК ЗВУЧИ МАЛКО. ЗАЩО САМО ТОЛКОВА?

Ние знаем, че сте свикнали да чувате по-големи проценти в рекламите на останалите магазини, различни временни намаления и проценти отстъпка, прикрепени с няколко реда дребен шрифт с условия и ограничения. За разлика от тях, Бонус карта КРЕЗ CLUB Ви дава постоянна отстъпка от 1% за всяка покупка в магазина, без значение каква е цената. Няма дребен шрифт и има само едно условие - единствените продукти, които не носят бонус точки, са промоционалните стоки. По този начин Вие получавате точно това, което очаквате.

Избрали сме 1% като подарък не случайно. Това е точната сума, която можем да си позволим да Ви подарим, тъй като магазините на КРЕЗ работят с много балансирани цени и ниски надценки.

Като пример - в случай, че решите да направите малък ремонт на дома си и похарчите 2000 лв., в своята Бонус карта ще намерите 20лв. подарък, във вид на 2000 Бонус точки. Разбира се 20 лв. не е колосална сума, но е един искрен подарък от нас за Вашата лоялност. Този подарък можете да събирате и увеличавате или пък да похарчите на момента за каквото си пожелаете от нашите магазини.

ОТ КЪДЕ ДА ВЗЕМА КАРТАТА СИ?

За да получите Бонус карта КРЕЗ CLUB, е необходимо да се отбиете на отдел Информация в Хипермаркет КРЕЗ. Процедурата е лесна и отнема не повече от няколко минути. Можем да Ви уверим, че данните, които ще споделите с КРЕЗ, няма да се използват за никакви други цели, освен за издаването на Бонус карта КРЕЗ CLUB и за въпроси по продажба, доставка или поръчка на продукти. За повече информация относно необходимите лични данни и условия на ползване, прочетете секция УСЛОВИЯ ЗА ИЗДАВАНЕ И ПОЛЗВАНЕ НА БОНУС КАРТА КРЕЗ.

След като получите картата си, можете да я закачите на своите ключове, за да бъде винаги с Вас. За да събирате точки, трябва да носите картата със себе си при пазаруване.

КАК ДА ПРОВЕРЯ КОЛКО БОНУС ТОЧКИ ИМАМ?

След всяка покупка Вие получавате касов бон. Освен информация за продуктите, които сте закупили, ще намерите и информация за натрупаните бонус точки от тази продажба, колко точки сте използвали за покупката, както и всички налични Бонус точки до момента.

За да проверите сами Бонус точките си, е нужно да се регистрирате в нашата онлайн сиситема. Регистрацията е кратка и лесна. Тази регистрация се отнася само за Бонус точките и не е валидна за онлайн магазина на КРЕЗ. С новосъздадения Ви профил можете по всяко време да проверявате баланса на Бонус точките в картата си. Информацията се актуализира до 24ч.

Ако желаете да проверите баланса на бонус точките си без покупка, можете да се обърнете към колегите на касите или отдел Информация в магазина. 

УСЛОВИЯ ЗА ИЗДАВАНЕ И ПОЛЗВАНЕ НА БОНУС КАРТА КРЕЗ

Бонус карта КРЕЗ не е просто карта. Тя е средство за легитимиране на клиентите на КРЕЗ, както и средство за разплащане с бонус точки. За да ползвате Бонус карта КРЕЗ в пълната й функционалнст, е нужно да се регистрирате в Хипермаркет КРЕЗ, като споделите с нас някои основни лични данни за себе си:

1. Име и фамилия: Необходимо ни е, за да знаем как да се обръщаме към Вас, както и да бъдете легитимирани в нашата система;

2. Град и адрес: Използваме тези данни, когато Ви изпращаме стоки по куриер, при онлайн продажби и когато доставяме продукти със собствен транспорт до Вашия дом. Можете да не предоставяте адрес, ако не планирате покупки чрез доставка или куриер.

3. Е-mail адрес: Електронната поща е най-универсалният начин за комуникация с клиентите. Необходима ни е, за да изпращаме информация за статус на поръчки, изменения или проблеми с транспорт и други ситуации, които очакват вниманието и реакцията Ви. Освен това е уникален признак, по който можем да Ви идентифицираме, когато пазарувате оналйн, за да прибавим бонус точки към покупката.

4. Телефонен номер: Използваме последните четири цифри от телефонния номер като парола за проверка на Бонус точки оналйн, заедно с № на Бонус карта. Това гарантира, че тази информация ще бъде достъпна само за картодържателя. Освен това телефонният номер може да бъде използван, за да Ви потърсим относно онлайн поръчки, особености с транспорт, поръчка на специални стоки или стоки по заявка, злоупотреби с Вашата бонус карта и др. Ако желаете, можете да не предоставяте телефонен номер при регистрацията на Бонус карта КРЕЗ. Изискваме го само за Ваше удобство.

КРЕЗ България ЕООД гарантира и поема пълна отговорност, че информацията, която ни предоставяте, се ползва за описаните цели. Тази информация няма да бъде ползвана за маркетингови проучвания, профилиране, нежелани рекламни съобщения, спам. Личните Ви данни и данните от покупки няма да бъдат предоставяни на трети лица и фирми (освен, когато законът го изисква или при наличието на особено голям обществен интерес). За повече информация относно обработването на лични данни, моля посетете раздел Лични данни.

Важно! Бонус карта КРЕЗ е платежно средство в Хипермаркет КРЕЗ за разплащане чрез натрупани бонус точки. Бонус карта КРЕЗ не се издава автоматично, а само по желание на клиента. Използването и притежанието на Бонус карта КРЕЗ е предмет на сключен неформален договор между Вас и КРЕЗ България ЕООД. Счита се, че всеки бъдещ и настоящ притежател на Бонус карта КРЕЗ е запознат с условията за издаване и ползване на картата преди издаването й.

КАК ДА СЕ ОТКАЖЕТЕ ОТ БОНУС КАРТА КРЕЗ?

По всяко време можете да се откажете да бъдете наш клиент. За целта предайте своята Бонус карта на отдел Информация в Хипермаркет КРЕЗ, като заявите, че желаете да бъдете "забравен/а" и Вашите данни и Бонус точки да бъдат заличени. Не е нужно да подписвате никакви документи. Вашето устно потвърждение и предаването на картата са достатъчни. 

Можем да изтрием данните Ви отдалечено, като изпратите писмо до КРЕЗ България ЕООД на адрес: 4400 Пазарджик, ул. Христо Касапвелев - Хипермаркет КРЕЗ, Отдел Информация и прибавите Бонус картата си в плика. След изтриване на данните ще получите писмено потвърждение за заличаването им на адреса, от който сте ни изпратили писмото.

Важно! Не можем да изтриваме данни за клиенти, които не са предали своята Бонус карта КРЕЗ обратно на отдел Информация в магазина. Бонус карта КРЕЗ е собсвеност на КРЕЗ България ЕООД и следва да бъде предадена при преустановяване на договорните отношения.

Всички Ваши данни и бонус точки ще бъдат надлежно изтрити, с изключение на данните, които участват в счетоводни документи (фактури, кредитни и дебитни известия, сторно и други).

Съветваме Ви да похарчите събраните до момента бонус точки в картата си, преди да изтрием клиентския Ви профил, за да не ги загубите.

 

КОЛКО ВРЕМЕ СЕ ПАЗЯТ ЛИЧНИТЕ ВИ ДАННИ?

Клиентският профил на притежателя на Бонус карта КРЕЗ е активен 24 месеца от последната покупка, в която е ползвана Бонус карта КРЕЗ. Ако през този период не е направена нито една покупка с картата, всички данни за клиента, както и бонус точките в картата, ще бъдат автоматично заличени.

Счетоводните операции и документи с лични данни на клиентите ще бъдат пазени спрямо счетоводните закони на Република България.

Сравнение на продукти

Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“. Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки