ТЕЛЕФОН НА КЛИЕНТА
0700 800 30

Меню
Меню

Най-модерният стрелбищен комплекс в България!

В сутерена на Хипермаркет КРЕЗ се намира един уникален по рода си комплекс, любимо място за всички почитатели на оръжията и стрелковите спортове. Изграден по последна дума на техниката, той разполага със стрелбище, оборудвано с 8 коридора за стрелба, просторен оръжеен магазин, оръжеен майстор, медицински кабинет, стая за обучения и др. Екипът на КРЕЗ Армъри е съставен от професионални консултанти и инструктори, винаги готови да помогнат и обслужат всеки клиент на комплекса.

За повече информация относно нашия Стрелбищен комплекс, посетете официалната страница на КРЕЗ Армъри. А за всички фенове на тактическото облекло и аксесоарите за оръжия, сме създали удобен електроннен магазин


Нашият любим магазин за риболов!

КРЕЗ Фишинг е повече от магазин! Това е специално, приятно и изключително добре заредено място, където можете да откриете всичко за любимото хоби. Разполагаме с една от най-богатите серии изкуствени примамки за риболов на хищници, всичко за риболов на шаран, риболов на плувка, фидер, морски риболов, лодки и двигатели, сонари, както и голямо разнообразие от въдици и макари във всеки ценови клас. 

Посетете официалната страница на КРЕЗ Fishing или заповядайте на място в Хипермаркет КРЕЗ, където можете дори да подновите своя риболовен билет.


Вкусни и пресни гозби, приготвени на място.

Насладете се на прекрасен и спокоен обяд в Бистро КРЕЗ. Посещавайки нашия ресторант, ще откриете разнообразие от класически и екзотични ястия, внимателно приготвени от нашите готвачи - професионалисти.

Стараем се да използваме максимално чисти продукти, сезонни зеленчуци, сертифицирано месо, нерафинирана захар, планински картофи и други подбрани съставки, за да придадем естествен и неподправен вкус на нашите ястия. Менюто на Бистро КРЕЗ е селектирано и съгласувано с един от най-известните шеф-готвачи в България - Иван Звездев, който ни помогна да превърнем нашия ресторант в едно различно и наистина неповторимо място за отдих.

Менюто за деня може да разгледате в страницата на Бистро КРЕЗ.


Транспорт на стоки.

КРЕЗ Ви предлага безплатна доставка в град Пазарджик и всички населени места от общината, гр. Пловдив, гр. Панагюрище, гр. Велинград и гр. Пещера при покупка на стойност над 200 лв.

  • Безплатните доставките до населените места от община Пазарджик се извършват в 7 дневен срок.
  • Безплатните доставки до гр. Пловдив се извършат единствено в ден сряда и събота.
  • Безплатните доставки до гр. Панагюрище се извършат единствено в ден събота.
  • Безплатните доставки до гр. Велинград се извършат единствено в ден неделя.
  • Безплатните доставки до гр. Пещера се извършат единствено в ден неделя.

Пълните условия и актуални цени за всички доставки с транспорт от КРЕЗ

Автопаркът на КРЕЗ може да достави всякакви продукти до дома или строителния обект. Разполагаме с мобилен кран, камиони и бусове. Предложението е валидно за всички магазини на КРЕЗ.


3D проектиране на бани и кухни.

В Хипермаркет КРЕЗ можете да създадете новата си баня или кухня виртуално, като моделирате различни елементи в интериора. След одобрение проектите се трансформират в схема на монтаж, а оттам получавате списък за пазаруване и готова поръчка. 

Нашите консултанти проектират баните с модерен софтуер, благодарение на който бързо и адекватно могат да отговорят дори и на най-изтънчените изисквания и желания на клиентите. 

Можете предварително да запишете час за проектиране или да попитате консултантите в магазина.


Професионално тониране на бои.

Посещавайки Хипермаркет КРЕЗ, не може да пропуснете нашия уникален център за тониране на бои! Пъстрата постройка краси магазина от самото му отваряне. Идеята зад гигантската цветна "бака" е да Ви зареди с настроение при избора на желания цвят. :) Нашите опитни консултанти ще се погрижат той да бъде точно възпроизведен на една от професионалните ни тониращи машини. 

Постройката наподобява „бака” за боя с дръжка, която е изрисувана с пролетни мотиви от един от най-талантливите и известни български художници-аерографисти.


Уедряване на монети.

Когато дойде време за чупенето на касичките - ние сме насреща. Предлагаме Ви напълно безплатна услуга по сортиране, точно машинно преброяване и уедряване на монети.

Услугата се предлага на отдел Информация в Хипермаркет КРЕЗ. След преброяване на предадените монети, ще получите уедрени банкноти.  

Цялата процедура е безплатна за всички посетители на Хипермаркет КРЕЗ. 
Запазваме правото си да откажем приемането на дефектни монети или определени купюри.

В момента приемаме следните купюри:

1 стотинка

2 стотинки

5 стотинки

10 стотинки

20 стотинки

50 стотинки

1 лев

2 лева


Автомивка

Обкантване на килими

Банкомат

Платежни услуги

Сравнение на продукти

Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“. Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки