ТЕЛЕФОН НА КЛИЕНТА
0700 800 30

Меню
Меню
Чудите се как да създадете уют във Вашия дом?

Oct/ 7/2019

Чудите се как да създадете уют във Вашия дом?

Картината е перфектното решение на проблема Ви! Тя е задължително допълнение към всеки интериор, създава емоция, усещане за завършеност, придава живот на всяка стая.

С годините картините се видоизменят. Първите картини са открити преди около 16 000 години в палеолитните пещери. В Древен Египет пък са били под формата на рисунки с туш върху папирус, най-често изобразяващи хора. Изключително интересни са и илюстрованите ръкописи на монасите през Средновековието.

В днешно време има изключително голямо разнообразие и възможност за съчетаване на различни стилове и типове картини.

Едно от най-атрактивните предложения, които Хипермаркет КРЕЗ може да Ви даде, са 3D картините. Заповядайте при нас, за да изберете най-подходящата за Вашия дом, офис или заведение.

Коментари

Тази статия все още няма коментари

Остави коментар

За дома

За дома

Чудите се как да създадете уют във Вашия дом?

Чудите се как да създадете уют във Вашия дом?

Картината е перфектното решение на проблема Ви! Тя е задължително допълнение към всеки интериор, създава емоция, усещане за завършеност, придава живот на в Картината е перфектното решение на проблема Ви! Тя е задължително допълнение към всеки интериор, създава емоция, усещане за завършеност, придава живот на в 2020-08-20T15:34:00+03:00 Чудите се как да създадете уют във Вашия дом?

<p>Картината е перфектното решение на проблема Ви! Тя е задължително допълнение към всеки интериор, създава емоция, усещане за завършеност, придава живот на всяка стая.</p> <p>С годините картините се видоизменят. Първите картини са открити преди около 16 000 години в палеолитните пещери. В Древен Египет пък са били под формата на рисунки с туш върху папирус, най-често изобразяващи хора. Изключително интересни са и илюстрованите ръкописи на<span class="text_exposed_show">&nbsp;монасите през Средновековието.</span></p> <div class="text_exposed_show"> <p>В днешно време има изключително голямо разнообразие и възможност за съчетаване на различни стилове и типове картини.</p> <p>Едно от най-атрактивните предложения, които Хипермаркет КРЕЗ може да Ви даде, са 3D картините. Заповядайте при нас, за да <a href="https://krez.bg/category/kartini">изберете</a> най-подходящата за Вашия дом, офис или заведение.</p> </div>

Сравнение на продукти

Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“. Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки