ТЕЛЕФОН НА КЛИЕНТА
0700 800 30

Меню
Меню
Как да подготвим автомобила за зимата?

Oct/14/2019

Как да подготвим автомобила за зимата?

Зимното шофиране е предизвикателство, както за шофьорите, така и за самите автомобили. Нужно е да се подготвите, като обърнете внимание на нещата, които ще спомогнат за правилното функциониране на системите и ще осигурят безопасно и спокойно шофиране.

Използването на всесезонни гуми на сняг и лед е неоправдан компромис. Задължително сменете и четирите гуми с подходящи зимни, каквито може да откриете в Хипермаркет КРЕЗ. За информация относно избора на гуми може да се обърнете към нашите опитни консултанти.

Наближил е моментът за смяна на автомобилното масло? По-добре не отлагайте, а изберете ново от Хипермаркет КРЕЗ или от нашия онлайн магазин. Ниската температура сгъстява маслото и води до по-трудно стартиране на студен двигател.

Налейте зимна течност за чистачки в казанчето, сменете и самите тях, ако са прекалено стари, защото оставят следи или замазват стъклото. Видимостта при зимно шофиране е от съществена важност.

Сменете стелките с гумени, те се почистват изключително лесно от разтопения сняг, като в същото време не позволяват просмукването на влага в пода на автомобила.

Желателно е да оборудвате багажника и с някои допълнителни неща, които могат да са от голяма полза в определени ситуации. Не забравяйте веригите, стъргалката за лед, резервната течност за чистачки, кабели за подаване на ток, въже за теглене, а защо не и лопатка.

В Хипермаркет КРЕЗ, а също и онлайн, може да откриете всичко необходимо за зимната подготовка на автомобила.

Коментари

Тази статия все още няма коментари

Остави коментар

За автомобила

За автомобила

Как да подготвим автомобила за зимата?

Как да подготвим автомобила за зимата?

Зимното шофиране е предизвикателство, както за шофьорите, така и за самите автомобили. Нужно е да се подготвите, като обърнете внимание на нещата, които ще Зимното шофиране е предизвикателство, както за шофьорите, така и за самите автомобили. Нужно е да се подготвите, като обърнете внимание на нещата, които ще 2020-08-20T14:14:00+03:00 Как да подготвим автомобила за зимата?

<p>Зимното шофиране е предизвикателство, както за шофьорите, така и за самите автомобили. Нужно е да се подготвите, като обърнете внимание на нещата, които ще спомогнат за правилното функциониране на системите и ще осигурят безопасно и спокойно шофиране.<br /><br />Използването на всесезонни гуми на сняг и лед е неоправдан компромис. Задължително сменете и четирите гуми&nbsp;<span class="text_exposed_show">с подходящи зимни, каквито може да откриете в Хипермаркет КРЕЗ. За информация относно избора на гуми може да се обърнете към нашите опитни консултанти.<br /><br />Наближил е моментът за смяна на автомобилното масло? По-добре не отлагайте, а изберете ново от Хипермаркет КРЕЗ или от нашия онлайн магазин.&nbsp;Ниската температура сгъстява маслото и води до по-трудно стартиране на студен двигател.<br /><br />Налейте зимна течност за чистачки в казанчето, сменете и самите тях, ако са прекалено стари, защото оставят следи или замазват стъклото. Видимостта при зимно шофиране е от съществена важност.<br /><br />Сменете стелките с гумени, те се почистват изключително лесно от разтопения сняг, като в същото време не позволяват просмукването на влага в пода на автомобила.<br /><br />Желателно е да оборудвате багажника и с някои допълнителни неща, които могат да са от голяма полза в определени ситуации. Не забравяйте веригите, стъргалката за лед, резервната течност за чистачки, кабели за подаване на ток, въже за теглене, а защо не и лопатка.<br /><br />В Хипермаркет КРЕЗ, а също и онлайн, може да откриете <a href="https://krez.bg/selection/prepare-your-car-for-the-winter">всичко необходимо</a> за зимната подготовка на автомобила.</span></p>

Сравнение на продукти

Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“. Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки