Здравейте,
може да изберете как да се свържете с нас:

ТЕЛЕФОН НА КЛИЕНТА
0700 800 30

Меню
Меню
Отопление с грижа към природата

14.10.2019 10:32 am

Отопление с грижа към природата

Необходимостта от използването на екологично чисти и достъпни източници за отопление става все по-осезаема. По последни данни 21 български общини, вкл. община Пазраджик, имат наднормено запрашаване на въздуха.

Според експерти това явление съпътства понижаването на температурите през зимния сезон. Тоест – основният източник на вредни емисии е битовото отопление на твърдо гориво.

Масово разпространените в България въглища са с високо съдържание на сяра, а употребата на дърва за огрев е сред основните причини за разпространението на фини прахови частици.

За да Ви помогнем да осигурите естествена топлина в жилището си с грижа към природата, Ви предлагаме екологични материали за огрев като пелети и брикети.

Енергоспестяващи вентилаторни и кварцови печки, конвектори, маслени радиатори и електрически камини са друга част от асортимента ни за отоплителния сезон.

Нашите компетентни консултанти са на разположение за препоръки и насоки относно качеството и надеждносттта на различните отоплителни системи, които предлагаме в Хипермаркет КРЕЗ.

При нас ще намерите съвършеното решение, касаещо цена – качество. Висока енергийна ефективност, гъвкав начин на монтаж и лесни оперативни настройки са само част от предимствата, които са на Ваше разположение. Модерният и елегантен дизайн в съчетание с ненатрапчивия неутрален цвят на артикулите за отопление ги прави подходящи за всички интериорни стилове.

Коментари

Тази статия все още няма коментари

Остави коментар

За дома

За дома

Отопление с грижа към природата

Отопление с грижа към природата

Необходимостта от използването на екологично чисти и достъпни източници за отопление става все по-осезаема. По последни данни 21 български общини, вкл. общ Необходимостта от използването на екологично чисти и достъпни източници за отопление става все по-осезаема. По последни данни 21 български общини, вкл. общ 2020-08-20T14:30:24+03:00 Отопление с грижа към природата

<p>Необходимостта от използването на екологично чисти и достъпни източници за отопление става все по-осезаема. По последни данни 21 български общини, вкл. община Пазраджик, имат наднормено запрашаване на въздуха.<br /><br />Според експерти това явление съпътства понижаването на температурите през зимния сезон. Тоест &ndash; основният източник на вредни емисии е битовото отопление на&nbsp;<span class="text_exposed_show">твърдо гориво.<br /><br />Масово разпространените в България въглища са с високо съдържание на сяра, а употребата на дърва за огрев е сред основните причини за разпространението на <a href="https://www.eea.europa.eu/bg/themes/air/intro" target="_blank" rel="noopener">фини прахови частици</a>.<br /><br />За да Ви помогнем да осигурите естествена топлина в жилището си с грижа към природата, Ви предлагаме <a href="https://krez.bg/category/peleti-briketi-i-razpalki">екологични материали</a> за огрев като пелети и брикети.<br /><br />Енергоспестяващи вентилаторни и кварцови печки, конвектори, маслени радиатори и електрически камини са друга част от <a href="https://krez.bg/category/otoplitelni-uredi-na-tok">асортимента ни</a> за отоплителния сезон.<br /><br />Нашите компетентни консултанти са на разположение за препоръки и насоки относно качеството и надеждносттта на различните отоплителни системи, които предлагаме в Хипермаркет КРЕЗ.<br /><br />При нас ще намерите съвършеното решение, касаещо цена &ndash; качество. Висока енергийна ефективност, гъвкав начин на монтаж и лесни оперативни настройки са само част от предимствата, които са на Ваше разположение. Модерният и елегантен дизайн в съчетание с ненатрапчивия неутрален цвят на <a href="https://krez.bg/category/kamini-i-kotli">артикулите за отопление</a> ги прави подходящи за всички интериорни стилове.</span></p>

Сравнение на продукти

Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“. Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки